2014. év vége: lesz idő a pihenésre

2 063 Megtekintés
év vége év vége

Bár az idei év elődjéhez képest nem volt olyan kegyes a hosszú hétvégék tekintetében azokhoz, akik normál munkarendben dolgoznak, de talán az év vége kompenzálhatja ezt. Idén december utolsó heteiben már csak néhány napot kell dolgozni, hiszen Karácsony első napja csütörtökre, második napja pedig így péntekre esik. Az ünnepek után tehát lesz egy nyugodt, láblengetős hétvége.

Sőt, nemcsak négy napban élvezhetjük felhőtlenül az ünnepeket, mert az előző évekhez hasonlóan 24.-e Szenteste, vagyis Ádám-Éva napja is pihenőnapnak lett nyilvánítva. Természetesen ezt a napot le kell dolgozni, így december 13.-án szombaton nem lehet otthon henyélni hosszan az ágyikóban, mert munkanap lesz.

Az ünnepek után is igen rövidke hét következik, mert december 29.-én hétfőn indul a munka, így mindössze három napot kell kibírni, és szerdán már lehet is a Szilveszter estére hangolódni. Csütörtökön Újév napja virrad majd ránk, és miután a 2015. év második napja péntekre esik, így mindjárt hosszú hétvégével indul az év. A január 2.-ai pihenőnapot pedig január 17.-én szombaton kell majd visszaadnia a munkavállalóknak.

Azok, akik okosan előre gondolkodtak, és persze megtehetik, három nap szabadsággal már december 24.-én elköszönhetnek munkahelyüktől, hogy kipihenjék és kiünnepeljék magukat az óév utolsó heteiben. A még ügyesebbek, és persze főleg azok, akiknél gyermek is van, az év végére meghagyott 5 szabadságnappal pedig az egész téli szünetben otthon lehetnek!

 

 

 

 


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*