A brazil foci VB hivatalos labdája

2 466 Megtekintés

A focirajongók által már nagyon várt brazil foci VB hivatalos labdája kétségtelen, hogy az elmúlt évek legszínesebbikére sikerült. A Brazucának nevezett labda többféle, izgalmas színben pompázik, melyekkel a brazil életstílust kívánták alkotói szimbolizálni. A nonfiguratív ábrák a brazilok által is gyakran viselt karkötőkre is utalnak, mint kiderült. A 437 gramm súlyú, teljesen szintetikus anyagból készült focilabda méreteit illetően maximálisan megfelel a FIFA előírásainak.

Profi és válogatott futtballisták egyaránt tesztelték a labdát, mégpedig három éven keresztül, s így sikerült a foci VB-re olyan tökéletes kialakítású, minőségi labdát alkotni, mely kétségkívül izgalmas órákat ígér majd a focirajongók számára. A világbajnokságok hivatalos labdáit egyébként már 1970 óta az Adidas gyártja, s ez 2030-ig még biztosan így lesz.

Ha olyan labdával szeretnél focizni, ami a brazil VB hangulatát idézi, vedd meg 10.000 Ft-ért a webáruházban. Az online vásárlás kényelmes lehetőséget teremt akkor, ha a szükséges ruházati termékeket, sportszereket kívánod beszerezni, s ehhez az internetes áruházak ráadásul elérhető árakat is kínálnak.

A Brazuca egyébként már mosógépben is tesztelt, hiszen tökéletesen meg kell felelnie a felé támasztott követelményeknek. A VB hivatalos labdája a szakértők szerint is maximálisan eleget tesz az elvárásoknak, mind a levegőben történő szállás, mind a játékosok lábához való tapadás terén kifogástalanul teljesített minden előzetes teszt során.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*