A gyermekek felnőtté válásáig magánellátásra milliókat költenek a szülők

1 104 Megtekintés

Az egészségügyi ellátás minőségével kapcsolatban mindenkinek megvan a maga véleménye. Nem csak az a probléma azonban a hagyományos állami kórházakkal és ellátó intézményekkel, hogy rendkívül túlterheltek, hanem sok esetben hiányoznak azok a berendezések és eszközök is, melyek az optimális ellátást szolgálnák. Nem véletlen, hogy egyre többen fordulnak egészségügyi panaszaikkal magánklinikákhoz, ahol valóban azt a színvonalat kaphatjuk, amelyet elvárnánk akkor, ha saját egészségünk a tét.

 

Ha csak némi rálátást szeretnénk nyerni a magánklinikák áraira, akkor elég néhányat kattintani az interneten. Egy-egy komolyabb kivizsgálás sokszor meg sem áll százezer forint alatt, hogy a sebészeti beavatkozásokról, vagy a folyamatos orvosi kontrollt igénylő helyzetekről már ne is szóljunk. De vajon valóban csak a gazdagok kiváltsága az, hogy magánklinikára járjanak egészségügyi gondjaikkal? A tapasztalatok azt mutatják, hogy magán egészségbiztosítás keretein belül kifizetődőbb az egész, így megéri a biztosítók ajánlatai mellett dönteni.

 

Ma már a gyermekgyógyászat terén is remek specialisták állnak rendelkezésre a magánklinikákon, s ha minden egyes orvoslátogatás alkalmával saját zsebből fizetnénk, akkor bizony a gyermekek felnőtté válásáig akár több millió forintot is kiadhatnák. A magán biztosítás keretein belül azonban tulajdonképpen bárki számára elérhető áron juthatunk hozzá a minőségi szolgáltatáshoz. Legyen szó akár megfázásról, sürgős ellátást szükségessé tevő fülészeti problémáról, vagy fogorvos segítségéről, a magánklinikákon ténylegesen azt az ellátást kaphatjuk meg, amelyet saját magunk és gyermekünk számára is szeretnénk elérhetővé tenni.

 

A hagyományos kórházi ellátás során gyakran szembesülni azzal, hogy hosszú órákat kell várakozni, ami még felnőttként sem egyszerű, pláne nem egy beteg gyerkőc számára. Mi a helyzet akkor, ha komolyabb kivizsgálásra van szükség? A hosszas várólistát is elfelejthetjük azzal, ha az EBF.hu által is ajánlott magán egészségbiztosítás előnyei mellett tesszük le a voksot.

 

Nem tudja, hogy melyik csomagajánlat lenne az ideális az Ön számára? Független szakértő segítségét is kérheti a témában, hiszen ha az egészség a tét, akkor nem mindegy, milyen ellátást vehet igénybe a legjobb magánklinikákon. Az ország minden területén megtalálhatóak a biztosítókkal szerződött klinikák, így garantáltan lakóhelyéhez közel is elérhető ilyen.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*