A KFT ügyvezető felelőssége 2014-ben is változatlan

2 208 Megtekintés

A jog folyamatosan változó környezetet teremt, s ez maximálisan igaz a vállalkozások működésére és a rájuk vonatkozó szabályozásra is. A kintlevoseg.hu megkérdezte Kisfaludi András egyetemi tanárt aki szerint a vezető tisztségviselő felelősségén az új Ptk semmit sem változtat. A cég egyébként a kockázatkezelés, a kintlevőség és teljes számlakezelés területén tevékenykedik, és a hónapról-hónapra bővülő ügyfélkör egyértelműen azt mutatja, hogy szakemberei a terület profijainak számítanak.

Kereskedőként, gyártóként rendkívül fontos, hogy olyan cégekkel kerüljön kapcsolatba, akiknek a fizetőképességével minden rendben van. Hasznos lehet informálódni a kockázatkezelés szolgáltatás igénybevételével még azelőtt, hogy üzleti jellegű kapcsolat alakulna ki egy, az Ön számára ismeretlen céggel.

A számlakezelésre, a kintlevőségek behajtására vonatkozóan nem minden vállalkozó rendelkezik megfelelő szakemberrel, kapacitással. Érdemes lehet tehát ezeket  a feladatokat a területen otthonosan mozgókra bízni, akik kézben tartják a pénzügyeket.

Vállalkozóként minden bizonnyal az Ön számára is rendkívül fontos, hogy a kintlevőségek időben megérkezzenek számlájára, vagy ha ez nem így történik, akkor a jogszabályok szabta keretek között megtörténjen a behajtás. Ennek minden kellemetlenségét átvállalja Öntől a kinlevoseg.hu szakember gárdája.

Ahhoz, hogy cége a pénzügyek terén eredményesen legyen jelen a piacon, és ne legyenek behajthatatlan követelései, érdemes már a kezdetekkor tájékozódni, az ezzel kapcsolatos feladatokat pedig igazán hozzáértő, kifejezetten e területre specializálódott vállalkozásra bízni. 


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*