A legnépszerűbb strandok Magyarországon

2 704 Megtekintés

A gárdonyi Sport Beach és Kemping a Velencei-tó egyik legforgalmasabb helye, ahol a fürdőzés élményén kívül számos sportlehetőséggel és tematikus programokkal várnak. Mindemellett az sem utolsó szempont, hogy ez az ország első öko-szemléletű strandjaAz abádszalóki fürdő az ország legnagyobb Tisza-tavi strandja, ahol óriáscsúszda, jetski pályák és számos más vízi sportszer várja a látogatókat. A strand nem véletlenül az ország egyik legnépszerűbbje, az évente megrendezett Abádszalóki Nyár programsorozat is rengeteg nyaralót vonz ide.

A Napfény Strand a balatonlellei hajóállomás szomszédságában található. Az egész család számára tökéletes helyet jelent a kikapcsolódásra, a gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket ugyanis sokszínű élményfürdő várja. Budapest legnagyobb szabadtéri fürdője a Palatinus strand a város egyik legnépszerűbb zöldövezetében, a Margit-szigeten várja a strandolni vágyókat – már 1919 óta. A fürdőben 11 medencében lehet megmártózni, az úszni vágyóktól kezdve a pancsoló gyerekekig mindenki megtalálja itt a számítását.

Bár viszonylag drágának számít, a fiatalok körében a Balaton talán legnépszerűbb és leglátogatottabb strandjának számít a siófoki Nagystrand, itt található az ismert Coke Club is. A strand nyolc hektáros területe mintegy 13 500 nyaraló befogadására alkalmas.
Hajdúszoboszló az ország egyik legnépszerűbb fürdővárosa. A helyi fürdőkomplexum része a Strandfürdő is, ahol 13 medence várja a kicsiket és a nagyokat. Ezek közül kiemelkedik a Hullámmedence és a Pezsgőmedence, de a gyerekek is többféle lehetőség közül választhatnak.

A Közép-Európa legnagyobb gyógyító erejű, meleg vizes tavának számító Hévízi-tó egész évben kedvelt úti cél, azonban korántsem csak az idősebb korosztály körében. A bájos kisváros hangulata, a Balaton közelsége és a wellness-szolgáltatások a fiatalokat is vonzzák.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*