Állatkertek és vadasparkok Magyarországon

2 751 Megtekintés

A jó idő beköszöntével egyre többen töltik szabadidejüket otthonuktól távol, és legyen szó akár egy délutáni kirándulásról, akár hazánk valamelyik vidékének több napon át tartó felfedezéséről, a családdal, barátokkal, partnerrel történő kirándulás valóban felbecsülhetetlen értékű. S hogy hova érdemes utazni, melyik turisztikai régió mellett célszerű dönteni? Az állatkertek és vadasparkok Magyarországon a természet kedvelői számára garantáltan teljes körű kikapcsolódást biztosítanak.

Budapest, Nyíregyháza, Győr, Kecskemét vagy például Szeged mellett érdemes felkeresni az olyan kisebb városokat is, mint Abony, vagy Jászberény, hiszen méretüktől függetlenül kellemes meglepetést okozhatnak az ott megtalálható komplexumok is. Az állatkertek és vadasparkok Magyarországon az egész család számára olyan élményeket nyújtanak, melyekre biztosan sokáig emlékezni fognak majd.

A legtöbb helyen állatsimogató várja a kicsiket, de a rendszeres időpontokban megtekinthető etetések is látványos és szórakoztató kikapcsolódást ígérnek. A fővárosban koncertek, filmvetítések, és egyéb izgalmas programok várják a látogatókat, de nem feledkezhetünk meg az olyan vadasparkokról sem, melyek kifejezetten egy állatcsoport bemutatására szakosodtak.

A veresegyházi Medvefarm, a gyenesdiási Madárpark, vagy a nemrégiben kapuit megnyitott Tisza-tavi Ökocentrum is kitűnő választásnak bizonyulnak. A tavaszi-nyári időszakban nem véletlen örvendenek akkora népszerűségnek az állatkertek és vadasparkok Magyarországon, fedezze fel Ön is azokat a gyöngyszemeket, melyekkel eddig még nem találkozott! A környékbeli kirándulással, városnézéssel összekapcsolva egy kellemes hosszú hétvégét is eltölthet a választott területen.1 Comment on Állatkertek és vadasparkok Magyarországon

  1. tigriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*