Arolo tifar terápia, amikor a belső egyensúlyban van a külsővel

1 288 Megtekintés

Az ősi Atlantiszról leginkább az ismeretes, hogy összes tudásával együtt elsüllyedt, de tudtad, hogy egy ősi gyógyítási módszer is hozzájuk köthető? Az Arolo Tifar pontos jelentése: aki egyensúlyba hozta a belsőt és a külsőt. Az Arolo a két fokozatot jelenti, a Tifar pedig a mesterfokozatot. A Reiki az Arolo-t isteni energiaként ismeri, amely emberek, növények és állatok gyógyítását szolgálja.

Az Arolo ugyanazzal a rendszerrel dolgozik, ahogy a delfinek. A delfinek nagy távolságból energiaimpulzusok segítségével gyűjtenek információkat és a testi valamint a lelki állapotban bekövetkező változásokat is felismerik. Testünk energetikai felépítéséhez igen közel áll az Arolo, hiszen ennek van a legfinomabb rezgése. A kezelési és diagnosztikai rendszer a betegségek okát feltárja, és energetikai kezelésekkel megszünteti. Érték és állapot kiderítésére percek alatt képes, így nem szükséges laborfelszerelés vagy egyéb technikai segédeszköz. Az Arolo szóban az A az isteni harmónia, az R az isteni erő, az O az ártatlanság, tisztaság, az L az isteni fény és az utolsó O szintén ártatlanság és tisztaság.

R.A.I. mesternek és F.E. Eckard Strohm-nek köszönhetjük az Arolo Tifar gyógyítási módszert. Ezt a módszert mindenki Reiki néven ismeri. A betegségeknél soha nem a különálló tüneteket vizsgálja, hanem az embert a maga teljességében. A kezelő a módszer segítségével kideríti a betegség okát és a tüneteit is. Ezeket célzottan kezeli. A betegségek kialakulásakor az emberi lét mindig túlsúlyba kerül. A valódi létállapottól ekkor az ember teljesen elzárja magát, így az isteni energiák is megszűnnek és kialakul a betegség. Amennyiben az ember és isten egysége létezik, úgy nem alakulhat ki betegség, ha ez megbomlik, akkor az, betegséget hoz. Spirituális szinten, szellemi szinten, pszichikai szinten, energetikai szinten és anyagi szinten folyik a vizsgálat az Aroloban. Megállapítják, hogy melyik szinten található meg az ok, amely a tüneteket kiváltja és elkezdik ennek megfelelően a kezelést. Visszaállítják az elvesztett egyensúlyt és az isteni valamint az emberi léte között újra harmóniára talál a kezelt páciens.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*