Autóalkatrész vásárlás weben

1 541 Megtekintés

A Google keresőben az autóalkatrész szóra majdcsak 4 millió találat jelenik meg. Mára már ezen kereskedelmi szegmensen is egy jóra való cégnek online felületen is jelen kell lennie. Míg egy-egy kisvárosban csak néhány autósbolt árajánlatai között válogathat az érdeklődő, addig a webáruházak segítségével akár teljes Magyarország autóalkatrész kínálata lábai előtt heverhet.

Mivel sokan jelen vannak az online kereskedelemben, így a harc is nagyobb. Így kénytelenek az autóalkatrész forgalmazó vállalkozások minőségibb szolgáltatást, jobb árakat nyújtani vásárlóik számára.

Mi a Két Molnár Autó Kft. alkatrész webáruházat ajánljuk, hisz árukészletük országos szinten is kiemelkedő. A cég kis- és nagykereskedelemben is jelen van. Külön érdekessége a cégnek, hogy akár idősebb veterán gépjármű alkatrészek értékesítésében is tudnak segíteni. Több 30 év feletti gépkocsi sikeres felújításában vettek részt autóalkatrész biztosításával.

A webáruházban vásárló ügyfeleik számára az üzleti árakhoz képest 30% kedvezményt biztosítanak.
Így egy nagyobb értékű gépjármű felújításban akár több tízezer forint is megtakarítható. Csomagküldéssel is foglakoznak, így az ország egész területére megoldható a gyors szállítás.

A cég központi telephelye Debrecen melletti településen, Bocskaikertben található, de több közeli kisvárosban is rendelkeznek üzlettel, így Hajdúhadház, Téglás, Hajdúsámson, Hajdúböszörmény.

Több közép-kelet európai autóalkatrész disztribútorának kelet-magyarországi hálózatát képviseli.
Partnereik akár 24 óra rendelési idővel a környező országok raktáraiból is megrendelhetik a megfelelő alkatrészt, és mindezt a legjobb áron. Rendszerükben automatikusan a legolcsóbb beszerzés van feltüntetve.

Nagykereskedelmi olajraktáruk segítségével a legismertebb kenőanyagokkal látják el a környék viszonteladóit.

Autóalkatrész forgalmazás mellett vizsgabázisukban gépjármű vizsgáztatással és eredetvizsgával is állnak ügyfeleik rendelkezésére.

Látogasson el online felületükre, ahol könnyen ki tudja keresni az autóalkatrész keresőben a megfelelő alkatrészt. Ha segítségre lenne szüksége, akkor szakképzett kollégáik szívesen állnak rendelkezésre.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*