Bútort a gyártótól? Inkább a netről érdemes.

1 225 Megtekintés

Szívesen átalakítaná otthonát? Új színek, formák és stílus érdekelné? Visszahozná a régi korok hangulatát? Vagy épp ellenkezőleg, az aktuális trendeket követné? Hangulatunkat nagymértékben befolyásolja az, hogy milyen lakberendezési stílus mellett tesszük le a voksot a belső terek alakításakor. Vannak, akik a mediterrán vagy a klasszikus stílus kedvelői, mások a designer darabokat és a különleges megoldásokat részesítik előnyben. Ugyan a lakástextíliák lecserélésével is sokat változtathatunk, de ami alapvetően határozza meg a stílust, az nem más, mint a választott bútor fajták.

 

A lakberendezési áruházláncok rendszerint lapra szerelhető bútorokkal állnak rendelkezésre, és sokszor meglepően olcsón juthatunk hozzá ezekhez. De vajon valóban megéri a hosszas összeszerelés és az egyen-megjelenés az árát? A pénztárca döntő tényező a vásárlás során, de bútorok kapcsán megéri az időtálló minőséget is szem előtt tartani. A butorolcson-webaruhaz.hu szakemberei azt javasolják, hogy a közvetlen a gyártótól történő vásárlás helyett megéri a netes rendelés előnyeit választani. A kiszállítás is megfizethető áron megoldható, ráadásul rendszerint igen széles választék áll online az érdeklődők rendelkezésére.

 

S hogy melyek azok a berendezési tárgyak, melyek kiválasztására kiemelt figyelmet érdemes fordítani? Ugyan az otthon stílusa a világítástechnikától, a belsőépítészeti megoldásoktól és a dekor elemektől is függ, de egy-egy jól megválasztott bútordarabbal nem csak a praktikum, de az esztétikum érdekében is sokat tehetünk. Az étkezőasztal mérete korántsem elhanyagolható, ráadásul ez az a terület, ahol a család hétvégéken vagy vendégségek alkalmával összegyűlik. Hasonlóképpen lényeges a megfelelő méretű és elrendezésű ülőgarnitúra, melynek színét és anyagát is célszerű alaposan átgondolni. A kényelmes használhatóságnak egyik alapfeltétele, hogy ne kelljen kéthetente a kárpittisztítással bajlódni. A pihenés színterének számító hálószoba központi eleme a franciaágy. Esetében a minőség kerül a fókuszba, de a színvonalas matrac mellett a megjelenés sem elhanyagolható.

 

Lakásfelújítás vagy az új otthon berendezése kapcsán megéri tehát elsőként alapdarabokban gondolkodni, s utána a további kiegészítők beszerzéséről gondoskodni. A gyártók megfizethetetlen árai és a hosszas várakozás helyett inkább az online rendelés jelenthet gyors és elérhető megoldást.

 


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*