Cikkíró pályázat 300.000 Ft összdíjazással

2 491 Megtekintés

Ius est ars boni et aequi. Ahogyan azt már a római jog idején is pontosan megfogalmazták a hozzáértők, a jog a jó és a méltányos művészete, mely nem csak a vonatkozó szabályok ismeretét teszi szükségessé, hanem azoknak az egyedi jogesetekre való helyes alkalmazását is. Bár a jog világában kétségtelen, hogy nem mindenki mozog otthonosan, ám ez nem jelenti, hogy ne igazodhatnának el laikusok is a paragrafusok között – még ha nem is teljesen úgy, mint a profik.

A  Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Iroda (http://www.lakatoskoves.hu/en/) támogatásával 300.000 Ft összdíjazású cikkíró pályázatot hirdet az Ars Boni jogi folyóirat. A részvétel nem nélkülözi a jogi ismereteket, de azok tálalásához nélkülözhetetlen az újságírói véna.

A 15 000 karakter terjedelmű írásoknak feltétlenül kapcsolódniuk kell a jog világához, s mintegy tudományos munkaként kell az elvárások szerint olyan formában és persze szakértelemmel papírra vetni a téma lényegét, hogy az megállja a helyét mind tartalmilag, mind stilisztikailag. Akik tehát jól bánnak a szavakkal, de nem idegen számukra a jog, mindenképpen előnyt élveznek a pályázat elkészítését illetően. 

2014. augusztus 31-éig nyitott a határidő, s a 300 000 forint összdíjazást illetően valóban megéri foglalatoskodni a szakmai jellegű cikk elkészítésével. Az a szerencsés, akinek írása a legjobbnak bizonyul, 125 000 forinttal lehet gazdagabb, és persze a nívós jogi weboldal által meghirdetett pályázat első helyével is.


1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Sanoma eladás: nem ment volna jogi segítség nélkül | Net Géniusz hírportál

Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*