Csináld magad: macska kaparófa készítése házilag

14 055 Megtekintés

Új kis kedvenccel bővült a család létszáma, és szeretné, ha már a kezdetektől mindenből a legjobbat kapná? A cicák számára használatos kaparófa nem csak felesleges luxus, és az esztétikai szerepnél is jóval több jut számára. A bársonytalpú kisbarátok ugyanis ennek hiányában bútorain fogják karmukat élesíteni, valamint a kanapét hívják majd segítségül akkor is, ha az elhalt körömlemezkéktől szeretnének megszabadulni.

Akár saját maga is elkészítheti kedvence új birodalmát, mely kiülőkkel és bebújókkal tarkított lehet, de mivel fúró-, és vágóeszközre szükség lesz a szükséges forgácslapok megmunkálásához, így a megálmodást követően célszerű a család férfitagjait bevetni a munkára. A méretre vágott alapra oszlopok kerülnek rögzítésre, melyek tetejére kiülő-, és fekvőhelyek.

Borításukról tépőzáras szőrmével gondoskodhat, melyet bármelyik méteráru-, vagy barkácsboltban beszerezhet, s így könnyen mosható is lesz a cica új kedvenc helye. A rögzített oszlopokra vastag kötelet ajánlott tekerni, jó szorosan, végeit szöggel rögzítve, ezeken kedvére élezheti a cirmos a karmokat.

Ha megunná az otthoni barkácsolást, akkor rendeljen egyet online: http://www.allatwebshop.hu/ és néhány napon belül már otthonában élvezheti a kis szőrmók a mászás, és kaparászás minden örömét. Különösen akkor érdemes ilyenről gondoskodnia számára, ha a cica napja nagy részét szobában tölti, hiszen így megtornáztathatja saját magát, és attól sem kell tartania gazdiként, hogy bútorai látják majd kárát a szorgos mancsoknak.1 Comment on Csináld magad: macska kaparófa készítése házilag

  1. Nesze semmi fogd meg jól..semmit mondó cikk

Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*