Egyszerű online időtöltések

2 815 Megtekintés

Ismerőseimtől sokszor hallom, hogy unatkoznak otthon, mikor minden munkájukkal végeztek. Persze, alaposabb kivesézéskor kiderül, hogy inkább csak semmihez sincs kedvük, hiszen ha jobban belegondolunk, ezermillió és még több lehetőség van, hogy elfoglaljuk magunkat. Manapság már mindenkinek van otthon valamilyen gépe és internet hozzá, így pedig nehezen képzelhető el, hogy unatkozzon. A következőkben felsorolom néhány kedvenc online időtöltésemet.

Rögtön az első lehetőséget a legismertebb közösségi oldal, a Facebook szolgáltatja: folyamatosan újabb és újabb, letöltést nem igénylő játékok jelennek meg rajta. Hatalmas skálán mozog a szoftverek stílusa, mindenki megtalálhatja a megfelelőt: egyszerű, pár perces ügyességi játékoktól a bonyolult, komoly gondolkodást igénylő stratégiákig minden megtalálható ott. Nekem, mint kevés szabadidővel rendelkező dolgozónak könnyed kikapcsolódást nyújt a logikai stílust erősítő Candy Crush Saga. Csak belépek, játszok pár percig, majd némi pihentető feltöltődés után megyek is vissza dolgozni.

Kicsivel időigényesebb szórakozás a filmsorozatok nézése. Manapság olyan mennyiségű ilyen típusú film jelenik meg, hogy mindenki megtalálja a számára kedvezőt, legyen szó akár akcióról vagy romantikus vígjátékról. A legjobb, hogy jelenleg már le sem kell tölteni őket, a különféle oldalakon online tekinthetjük meg kedvenceinket.

Utoljára hagytam egyik kedvenc szórakozásomat: az olvasást. Itt nem regények, vagy novellák olvasására gondolok, hanem a különböző wiki oldalak látogatására. Nap mint nap találkozhatunk olyan szavakkal, kifejezésekkel vagy akár események megnevezésével, amelyeket nem ismerünk. Én személy szerint ilyenkor felírom az adott dolgot a naptáramba, majd mikor legközelebb a gépem elé ülök, rákeresek a Google segítségével.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*