Ezeket a szolárium gépeket otthonra is be lehet szerezni

1 361 Megtekintés

Ma akár saját otthonában is létrehozhatja a személyes szolárium szalonját. Nem szükséges minden nap elmenni a szolárium stúdióba, hiszen már 500.000 Forint környékén is kaphatunk jó, minőségi szoláriumot.

Amennyiben a hely és az üzemeltetési feltételek adottak, úgy bárki megvalósíthatja az otthoni szoláriumozást. Sokan természetesen még a mai napig úgy gondolják, hogy a szoláriumozás árthat a bőrnek, sőt azt is gondolják, hogy sokkal károsabb lehet mint a napsugárzás.Ez az állítás azonban nem igaz. A szoláriumokban csak ellenőrzött mennyiségben érhetik a bőrt az UV sugarak, míg, ha kifekszünk a napra fogalmunk sincsen mekkora UV sugárzást kapunk.

A szoláriumozás egyáltalán nem hat drasztikusan a bőrre, hiszen a déli perzselő nap sokkal jobban roncsolja bőrünket. A szoláriumokban a leégés nem számottevő, míg kint a nyári napsütésben bármikor gyorsan és észrevétlenül leéghetünk. A szoláriumozáshoz ma már számtalan speciális krémet ajánlanak és a Hollandimpexnél természetesen ezek is beszerezhetők. Fontos betartani a használati utasításokat arra vonatkozóan, hogy mennyi időt tölthetünk el a gépben, így a bőrünk károsodását biztosan elkerülhetjük. A Hollandipmexnél ma már olyan szoláriumcsöveket is lehet vásárolni, amelyek megelőzik a leégést. Szoláriumozni akkor is érdemes, ha még az év során nem voltunk napon, viszont készülünk a nyaralásra. Egy megelőző barnulás segíthet abban, hogy ne égjünk le a nyaralás során, így a pihenésünk is sokkal gondtalanabb és kellemesebb lesz.

Bőrünk megóvása érdekében csak olyan csövet szerezzünk be, amely a legújabb típusok közé sorolható, hiszen ezeket folyamatosan fejlesztik. Vásároljuk meg a szükséges bőrvédő krémeket és egyéb védelmi eszközöket. Ezek a krémek sok esetben táplálják a bőrt és nem csak a leégés elkerülésében segítenek. Ma már lehetőség van védőszemüveget vásárolni, amelynek beszerzése ajánlott is. Ha fontos a bőr védelme akkor arra fel kell készülni és tenni is kell érte. Nem
elég csak a legmodernebb szoláriumgépet megvásárolni és otthonunkban beüzemelni.Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*