Fogyás otthoni edzéssel – próbáld ki!

2 096 Megtekintés

Szeretne megszabadulni néhány kilótól? Esetleg komolyabb változásra határozta el magát, de egyelőre nem szeretne konditerembe járni? Sokan úgy gondolják, hogy kellemetlenül éreznék magukat akár 10-20 kiló felesleggel, és inkább tennének otthonukban azért, hogy a súlyvesztés beinduljon. Kétségtelen, hogy a személyi edző egyéni adottságainak, teherbírásának megfelelően állítja össze az edzésprogramot, és megmutatja a gyakorlatok helyes kivitelezését, de ha nincs pénze ilyen célra, vagy egyszerűen csak otthonában tenne a vonzó külsőért és a strandformáért, akkor sincs semmi veszve! A fogyás otthoni edzéssel is megvalósítható, de komfort zónáját mindenképpen el kell majd hagynia!

Szokták mondani, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen, és ez a sport terén is így van. Nem bírja a futást, de tudja jól, hogy kardió mozgás nélkül nem fognak lemenni a kilók? Szerezzen be szobabiciklit, taposógépet, vagy válasszon olyan fitness dvd-k közül, ahol nem csak az izomerősítés szerepel a programban, hanem a pulzus feltornázása is!

Rubint Réka, Czanik Balázs, vagy például Péntek Enikő utóbbi lemezei kiválóan alkalmasak arra, hogy a fogyás otthoni edzéssel beinduljon. Szerezzen be hozzájuk súlyzószetteket, gumikötelet, és vágjon bele mihamarabb a mozgásba! Egy idő után mindennapjainak részévé válik majd az, és el sem tudja képzelni, hogy ne szánjon rá legalább egy órát a hétköznapokon épp úgy, mint hétvégente.

Ha már nagyon régen mozgott, akkor eleinte kétségtelen, hogy nehezen fog menni. Emelje az időtartamot, vagy a használt súlyok nehézségét, és meglátja, akár néhány hónap alatt olyan szintre hozhatja magát, melyet el sem tudott volna képzelni egykor! A fogyás otthoni edzéssel is járhat sikerekkel, de kőkemény küzdelemre számíthat, viszont higgye el, megéri!Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*