Gyorskölcsön igénylése online

2 426 Megtekintés

Hirtelen nagyobb összegre lenne szüksége, és a pénzintézetek kínálta lehetőségek mellett kíván dönteni? Tény, hogy a hitelfelvétel nem a legjobb választás a jelenlegi gazdasági helyzetben, de sokszor van úgy, hogy más megoldás nem adódik. Fontos azonban, hogy mielőtt a leggyorsabb megoldást kínáló lehetőséget választaná, tisztában legyen azzal, hogy milyen kötelezettséget vállal ezzel a jövőre nézve. 

A hitelintézeteknél történő hosszas sorbanállás elkerülése végett egyre többen választják az internet területen kínált lehetőségeit. A gyorskölcsön igénylése online is megtörténhet, de mivel a szerződés aláírására feltétlenül szükség lesz, az ügyintézővel való személyes találkozás semmiképpen nem kerülhető el. Hitelkalkulátorokat bármely, a témával foglalkozó weboldalon találhat, de az aktuális információkat, és az online igénylő lapot a választani kívánt pénzintézet weboldaláról töltheti le.

Ha ahelyett, hogy a gyorkölcsön igénylése online történne, inkább választaná azonnal az akár otthonába is kiérkező ügyintéző segítségét, ezt is minden további nélkül megteheti, s kérhet visszahívást az adott portálon. Az előzetes egyeztetés után – természetesen plusz díj fejében – otthonában is aláírhatja a szerződést.

A hitelbírálat után az összegtől, és minősítésétől függően néhány nap, vagy esetleg óra múltán készpénzben megkaphatja a gyorskölcsönt, illetve megtalálhatja azt számláján. A gyorskölcsön igénylése online éppen úgy eltérő szabályozás alá esik pénzintézetenként, mint a THM megállapítása, valamint a törlesztés mikéntje. A részletes tájékozódás tehát nem maradhat el a szerződéskötés előtt!Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*