Hamarosan itt a bikiniszezon! Itt az ideje bevásárolni?

2 681 Megtekintés

A tavasz gyorsabban beköszöntött, mint azt vártuk volna, és a téli kabátok már régen a szekrény mélyén pihennek. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján hamarosan szabadtéri élményfürdőkben hódolhatunk a víz közelsége nyújtotta élvezeteknek. Ilyenkor rendszerint egyre többen kezdenek el kondizni, járnak futni, és figyelnek atáplálkozásra, hogy a közelgő bikiniszezonra bomba formába hozhassák magukat. A zsírpárnák eltüntetése mellett azonban az sem mindegy milyen fürdőruciba bújtatjuk testrészeinket.

A trendek folyamatosan változnak, de ami jóval fontosabb a színek és a minták kavalkádjánál, hogy sikerüljön megtalálni azt az egy-két típust, amely alakunknak és személyiségünknek leginkább megfelel. Az élénk színek mellett idén is hódítanak a földszínek, és könnyen lehet, hogy egy egyszerű kis fekete bikini mutat majd igazán tökéletesen rajtunk. Nézzen körül a rucik között az outletsale.hu oldalon, és könnyen lehet, hogy rábukkan arra a darabra, mely hű kísérője lesz a nyaralások és a fürdőzéssel töltött hétvégék alkalmával!

Hazánk kimagasló színvonalú fürdőhelyekkel, gyógy-, és élményfürdőkkel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat, így még határainkat sem kell elhagyni ahhoz, hogy valóban tökéletes feltöltődésben legyen része. Természetesen semmihez sem fogható élményeket kínál idén is Horvátország, vagy  a spanyol Riviéra, amelyek évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a hazai turisták körében.

Fürdőruha választás alkalmával érdemes a mérettáblázatokat is áttekinteni, így könnyebb lesz olyan méret mellett dönteni, amely valóban passzol is alakunkra. Fontos, hogy kritikusan szemléljük saját magunkat, hiszen fürdőruhában valóban minden apró hiba jól látszik. Egy jól megválasztott melltartó típussal méretesebbnek mutathatjuk kebleinket, a megfelelő szabású alsó pedig megemel kicsit ott, ahol arra szükség van.

Természetesen nem várhatjuk csak a fürdőruhától, hogy olyan lesz megjelenésünk a tengerparton, vagy az élménymedencében, amilyenre mindig is vágytunk. A formás test nagyrészt a konyhában készül, érdemes tehát alaposan megválogatni, hogy milyen alapanyagok kerülnek tányérunkra. Ez nem csak a vonzó külső érdekében fontos, hanem az egészség és a lendület megőrzésének okán is. Készüljön a bikiniszezonra életmódváltással és persze egy divatos fürdőruhával!

 


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*