Hamarosan megjelenik a GTA 5 PC verziója – részletek itt

2 561 Megtekintés

Száguldás a tengerparti homokban, izgalmas küldetések, lövöldözés, jet-ski versenyek, offroad pályák és adrenalinnal teli üldözések- csak néhány azok közül, amiért imádjuk a GTA játékokat. A Rockstar Games újdonságának, a GTA 5 PC verziójának megjelenésére még mindig várnunk kell, ám a Konzolvilág információi alapján már nem sokáig. Az előrejelzések szerint már januárban az üzletekbe kellett volna kerülnie a PC-re kialakított változatnak, ám a Rockstar Games csapata még igyekezett finomítani néhány részen. A játék április 14-én már kapható lesz, a rajongóknak pedig kötelező az előrendelés lehetőségével élni, hiszen az újdonság nem véletlen várat magára.

A játék továbbra is a San Andreas állambeli Los Santos városában játszódik, ahol a luxusvillák egymást érik, de a lelakott környék is a bűn melegágyának számít. A korábbi verziókkal ellenben a GTA 5 három szereplőt kínál fel a játékosnak, tehát már nem csak egy szereplő bőrébe bújva élhetjük át a kalandokat. A fejlesztők továbbra is a küldetéseket állítják központba, de a játék arra is módot kínál, hogy azokon kívül száguldozzunk a városban, harcoljunk földön, vízen, levegőben, és kipróbálhassunk olyan járgányokat, mint a tankok, a harci helikopterek, és hasonló látványos elemek.

A Rockstar Games ezúttal is igyekezett úgy alakítani a küldetéseket, hogy azzal pénzt lehessen szerezni, de az adrenalinról se kelljen lemondani azok teljesítése közben. A GTA 5 folyamatos kihívások elé állítja a játékosokat, a látványvilág pedig minden korábbinál színvonalasabb. A játékos portálokon érdemes már most érdeklődni a GTA 5 gépigényéről, s ha bármilyen szempontból kevésnek bizonyulna a PC, akkor a megjelenésig még lehetőség van annak fejlesztésére. Ne hagyd ki a Rockstar Games már számtalanszor bizonyított, nagy klasszikusok közé tartozó játékát, tartozz az elsők közé, akik a PC-verzión keresztül élhetik át játék kínálta izgalmakat! Ha az előrendelés mellett döntesz, a megjelenést követően hamarosan kezeidben tarthatod új kedvencedet. A GTA a tőle megszokott színvonalat nyújtja az új játék kapcsán is!Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*