Idő-, és körutazás a csodálatos Kubában

2 518 Megtekintés

Szívesen felkeresné a világnak egy olyan távoli szegletét, ahol kultúra és tradíció teljesen más, mint az Európában megszokott? Különleges élményeket szeretne átélni, és tenné ezt olyan országban, ahol vérpezsdítő zene, remek gasztronómia, és számos látnivaló várják? Válasszon a 9, 11 vagy 12 napos körutazások közül és fedezze fel Kuba csodálatos tájait!

Miért érdemes e terület mellett döntenie? Utazást tervezve fontos tudnia, hogy Kuba legszebb helyeinek, és nevezetességeinek felkeresésére érdemes viszonylag hosszú időt szánnia. A koloniális épületek, paloták és várak mellett kávéültetvények és krokodil farmok biztosítják a tökéletes kikapcsolódást. A napfény és a fürdőzés szerelmesei is megtalálják számításukat az országban, hiszen a tengerparti pihenés sem maradhat el a programok sorából.

A tüzes ritmusok és  a salsa kedvelői testközelből élhetik át azt a hangulatot, ami a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő latin táncnak köszönhető. Fedezze fel kubai körutazás alkalmával azt az egyedi világot, amely a távoli országban tárul a turisták elé. A végeláthatatlan kávéültetvények, a gazdag növény-, és állatvilág minden turista tetszését elnyerik, hogy a filmekből már jól ismert indiánfalvakról, és hatalmas rezidenciákról már ne is szóljunk.

Szabadidejét tervezve érdemes profi szervezőkre bíznia az utazás részleteinek kidolgozását, így maximálisan a kikapcsolódásra és a feltöltődésre tud majd koncentrálni az utazás megkezdésétől annak utolsó pillanatáig.Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*