Iroda költöztetés – fontos a szakértelem!

2 412 Megtekintés

Az alkalmazottak számának változása, vagy az alacsonyabb bérleti díj iránt igény mellett számos egyéb tényező is indokolhatja, hogy iroda költöztetés váljon szükségessé. Nem mindegy azonban, hogy melyik cég mellett teszi le voksát, hiszen nem csak az ár, de az elvégzett munka minőségének szempontjából is komoly különbségek tapasztalhatóak az egyes szolgáltatók között. 

Érdemes már előre tájékozódni arról, hogy fix áron, vagy órabérben vállalják a szakemberek a munkát. Természetesen az iroda költöztetés ára nagymértékben függ attól is, hogy mennyi, és milyen típusú berendezés átszállításáról van szó, s mekkora távolságban van az új helyszín. Tovább növelheti a költségeket, ha a csomagolásról is a választani kívánt cégnek kell gondoskodnia.

Mivel az irodákban fellelhető készülékek, elektronikai berendezések speciális szállítási körülményeket és odafigyelést igényelnek, ezért érdemes olyan cég mellett dönteni, akik mind a gépjárművet, mind az élőmunkaerőt illetően fel vannak készülve arra, hogy sérülésmentesen érkezzenek a PC-k, nyomtatók, fénymásolók a célhelyszínre.

Sok szállító iroda költöztetés kapcsá vállalja a szükséges csomagolóanyagok, strapabíró dobozok rendelkezésre bocsátását is, ez igencsak jól jöhet, amikor súlyos iratkötegek elcsomagolásáról van szó. Hasznos lehet, ha olyan szakembereket választ, akik nem csak a szállításról, de az  utólagos takarításról is gondoskodnak. A szakértelem és a tapasztalat nem csak a gyorsaság, de a zökkenőmentes költöztetés szempontjából is rendkívüli jelentőséggel bír.Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*