Jillian Michaels edzésterve

1 832 Megtekintés

A hatékony edzések híve, de a konditerem helyett jobban szeretne otthona kényelmében tenni a vonzó külsőért? Napjainkban számos fitness dvd sorakozik a boltok polcain, de természetesen mindegyikkel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy valójában elérhetőek-e eredmények segítségükkel.  A siker sokkal többtől függ, mint a napi mozgástól, hiszen a táplálkozás is kiemelt helyet foglal el a testformálásban és a fogyásban. 

Mindemellett rendkívül lényeges az egyes gyakorlatok helyes kivitelezése. Ez nem csak a sérülések elkerülése végett fontos, hanem a hatékonyság miatt is. Jillian Michaels edzésterve ilyen szempontból is remek választásnak bizonyul, ugyanis a tréner, aki korábban maga is túlsúllyal küzdött, pontosan elmagyarázza az egyes gyakorlatok közben, hogy mire kell ügyeni, ráadásul alternatívát mutatnak segítői a kezdők, valamint a már haladó szinten levők számára is.

A leginkább intarvall edzéshez hasonlítható, általában félórás blokkok keményen átmozgatják a testet, és a kardio mozgásformát erősítéssel kombinálva igyekeznek a feszességről, és természetesen a karcsúbb formákról gondoskodni.

Jillian Michaels edzésterve – legyen szó számos fitness lemeze bármelyikéről is – bátran ajánlható fogyókúrához, de az erőnlét megtartásához is. A bátrabbak nyugodtan beiktathatnak többször félórát is napjaikba, de a fokozatosságra, és a saját határok belátására mindenképpen érdemes ügyelni. Az eredmények már egy hónap múlva látványosak mind a centimétereket, az erőnlétet, mind a kilókat illetően.Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*