Kevés dolog extrémebb, mint egy quad túra offroad terepen

1 127 Megtekintés

Kiszabadulnál kicsit a nagyvárosi rohanásból? Olyan programot keresel, ahol szabadon engedheted vadabbik énedet? A napjainkban minden korábbinál népszerűbb élmény-ajándékok között előkelő helyet foglalnak el a vezetéssel kapcsolatos lehetőségek. Ha a BigFoot Monster Truck vezetése kevésbé vonz, és arról sem álmodtál soha, hogy egy szűkös tankban ülve irányítod a gépet, akkor a quadozás lehet a megfelelő számodra. A quad túra remek választás mindazok részéről, akik szeretik a sebességet, és az extrémitás irányába mozdulnának.

 

Az offroad túrák nem csak terepjárókkal lehetségesek, hanem a sokak által kedvelt quadok segítségével is. S mi más lehetne megfelelőbb terep mindehhez, mint a vadregényes tájak? Magas hegyvidékek, páratlan látvány és a természet közelsége várnak– bár kétségtelen, hogy egészen sajátos szemszögből. Egy háromszáz hektáros vadrezervátum mocsaras, sziklás útjait teheted próbára képességeid és feszegetheted saját tűréshatárod. A hegyeket ebből a szemszögből nem sokan látták még, és akár egy környékbeli wellness kikapcsolódással is összekötheted az extrém élményt.

 

Csendes természetjárásra nem számíthatsz, de extrém kalandra erdei utakon, völgyeken és patakokon keresztül már annál inkább. Mindenki életében eljön egyszer az a pillanat, amikor a korábbiaknál vadabb élményekre vágyik. Ha nem is ugornál ki egy repülőből, és a búvárkodás is távol áll Tőled, akkor maradj a földön, és száguldj haveroddal, barátnőddel, vagy akár feleségeddel egy quad ülésében. A programon való részvétel feltétele az „A” vagy „B” kategóriás jogosítvány megléte, így ha ezzel nem rendelkezel Te vagy a megajándékozott, akkor érdemes más programot választani.

 

Ha élmény-ajándékokról van szó, akkor a kínálat rendkívül széles. Nem csak vezetéssel összefüggő lehetőségeket találhatsz a kínálatban, hanem sok más típust is. Lebeghetsz szélcsatornában. siklóernyőzhetsz, vagy ha tériszonnyal küzdesz, akkor a virtuális valóságban hódolhatsz a vágyott programnak. A rafting és kanyoning túrák, kalandparkok és spa csomagok között mindenki megtalálhatja azt, amely igazán közel áll érdeklődési köréhez és személyiségéhez. Ne feledd, az élményeket senki nem veheti el tőled, és éppen ezért is bizonyulnak a legjobb választásnak ajándékozás kapcsán is!

 


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*