Külföldi vagy magyar VPS szolgáltató?

2 359 Megtekintés

Ha már felmerült a kérdés, akkor valószínűleg pontosan tudja, hogy mit jelent a kifejezés, éppen ezért foglalkozzunk most inkább azzal, hogy mi alapján célszerű a piaci kínálatból választani. A Rackforest VPS szolgáltató szerint érdemes a magyar cég mellett dönteni, hiszen az egyre jobban kiépülő rendszereknek folyamatosan jobb és jobb minőségű VPS szolgáltatást kaphat a pénzéért.

Érdemes szem előtt tartani a választásnál, hogy a célközönség magyar-e. Amennyiben igen, akkor célszerű hasonló szolgáltatót választani a sebesség szempontjából. A megrendelés, valamint az esetleges hibabejelentés kapcsán sem ütközik majd a kommunikáció akadályokba az ügyfélszolgálattal, ha hazai cég mellett teszi le voksát.

Amennyiben szerverleállásra kerülne sor bármilyen okból kifolyólag, fontos, hogy a probléma mihamarabb orvoslásra leljen. A külföldi VPS szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy telefonos elérhetőséget nem adnak meg, ami kritikus helyzetben bizony cseppet sem hasznos, ugyanis azonnali segítség helyett következhet az e-mail küldözgetés. Fontos az is, hogy az elérhetőségen valóban szakember fogadja a hívásokat, ha tehát a hazai cég ilyen szolgáltatást is kínál, akkor egy esetleges hibát azonnal helyre tudnak majd hozni.

Bővíthetőség, karbantartás, megbízhatóság, stabilan működő cég, árak – csak néhány azok közül a szempontok közül, melyeket érdemes figyelembe venni a hazai kínálatból való választáshoz. Az ajánlatok összehasonlítását megteheti a világháló segítségével, hogy sikerüljön az egyéni igényeinek leginkább megfelelő mellett dönteni.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*