Lady Popular: népszerű online játék nőknek

2 233 Megtekintés

A Lady Popular egy magyar nyelven is játszható, letöltést nem igénylő internetes játék, kifejezetten nőknek. Ha érdekel a divat, a szépség, a nagyvárosi hölgyek és a kifutók csillogó világa, akkor ebben a játékban megtalálod amit kerestél.

A játék első lépése, hogy alkosd meg a saját hölgy karakteredet, válaszd ki bőre, haja, szeme színét és egyéb külső adottságait és vezesd be a divat világába. Fejleszd a személyes jellemzőit, stílusát, szépségét, kreativitását, odaadását, nagylelkűségét és hűségét, amik meghatározzák a népszerűségét és növelik az esélyét, hogy párbajokat nyerjen más játékosok ellen a Fashion Arenában. Minél több párbajt nyer a hölgyed, annál tapasztaltabb lesz, és minél magasabb szintet ér el, annál több lehetősége lesz a fejlődésre a játékban.

Második lépésként rendezd be a hölgyed otthonát tetszésed szerinti berendezési tárgyakkal, vásárolj háziállatokat és szerezz barátot neki, aki később majd megkérheti a kezét. A Város menüpont alatt található a munkahely, ahol pénzt kereshet a karaktered, hogy tudjon bútorokat, ruhákat vásárolni. Minél feljebbi szintekre lépsz, annál több lesz a fizetésed, és annál jobb munkahelyet kapsz majd.

A játék nem csak egyedül játszható, hanem együtt a barátokkal, ismerősökkel is, akikkel a hölgy klubok chat-én keresztül, esetleg privát levelezésen keresztül tudsz kommunikálni. A pódiumon és a kifutón szavazhattok egymásra, hogy a legtöbb szavazatot szerző hölgyek elnyerjék a díjakat.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*