Melyek a legjobb android játékok gyerekeknek?

2 975 Megtekintés

Ahhoz ma már kétség sem férhet, hogy az okostelefon mindenki táskájában, zsebében ott lapul, s nincs ez másként akkor sem, ha a legfiatalabb korosztályról van szó. Ám miként a számítógépes játékok és webes tartalmak kapcsán is számtalanszor felmerül a téma, az androidos játékok használata terén is jogos lehet a kérdés, hogy mennyiben szolgálják ezek a gyermekek fejlődését. Milyen játékok a leginkább kedveltek? Milyen újdonságokra lehet számítani a jövőben? A Napi Droid Android játékok oldala összegyűjtötte azokat, amelyek valószínűleg nagy népszerűségnek örvendenek majd a kicsik körében a jövőben.

Az akciók kedvelőinek garantáltan izgalmas választás lesz a Modern Combat 5: Blackout, amelyet ráadásul ingyenessé fog tenni a Gameloft. Mint ahogyan azt már megszokhattuk, az ingyenes verziók kissé különböznek az eredetitől. Az azonban már az előrejelzések szerint is elmondható, hogy új kasztok és fegyverek is megjelennek majd a rajongók legnagyobb örömére.

Vannak olyan klasszikus játékok is, amelyek töretlenül keresettek ma is. A Nintendo gyártója korábban ódzkodott attól, hogy az évtizedek óta népszerű játékot elérhetővé tegye okostelefonra, illetve táblagépre, de úgy látszik, a jég most megtörni látszik. Hamarosan kedvenc Mario figuránkkal is játszatunk, tartózkodjunk bárhol is. A Natural Motion Games is új autós játékokkal igyekszik a piacra lépni, melyek között a sebesség és a száguldás szerelmesei garantáltan megtalálják majd számításukat.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*