Mennyibe kerül a redőny? Árak és részletek itt!

2 557 Megtekintés

A nyár a lakásfelújítás időszaka, a számtalan teendő között pedig érdemes elgondolkodnia azon, hogy praktikus és esztétikus redőnyök felszereltetése mellett döntsön. A termék elsősorban a lakásba jutó fény mennyiségének szabályozására hivatott, de hőszigetelési szempontoknak is kiválóan megfelel. A Szabó Árnyékolástechnika szerint az árak elsősorban a redőny típusától függenek, a választáskor tehát a méretek mellett célszerű ezt is szem előtt tartani.

Az árnyékoló szerkezetek leengedett állapotban egész évben gondoskodnak a hang-, és hőszigetelésről. Míg télen a hideget tartják kint, és megakadályozzák a lakás nagymértékű hővesztését, addig nyáron gondoskodnak a hűvösről és az árnyékról, mégpedig úgy, hogy a lamellák között elegendő levegő is jusson a helyiségekbe. A hangszigetelés sem elhanyagolható tényező, hiszen ezzel biztosítható a nyugodt környezet, melyet nem zavar meg az utca zaja.

A megbízható műanyag redőnyök mellett a hőszigetelt alumínium redőnyök is nagy népszerűségnek örvendenek, és bár árak tekintetében némileg mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, ha ez utóbbiak mellett kívánja letenni voksát, de mivel csúcsminőségről van szó garantáltan nem fog csalódást okozni.

A redőnyök mozgatása bizonyos méret felett nehéz és kényelmetlen lehet a kézi mozgatásnál. Természetesen van megoldás a nagyobb méretű szerkezetek egyszerű mozgatására is, mégpedig a redőnyökbe beépített csőmotorok segítségével. A redőnytokba építhető motor teljesítménye a redőny méretéhez és súlyához igazodva kerül kialakításra,  így még az időseknek sem fog gondot okozni a redőnyök felhúzása, valamint leeresztése.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*