Mik a legnépszerűbb amerikai mesefigurák?

2 274 Megtekintés

Az ideális ajándékot keresi gyermeke számára, de nem mozog otthonosan a mesék világában? Tény, hogy a gyerkőcök az olyan játékokat részesítik előnyben, melyek az aktuális amerikai mozisikerek főszereplőit ábrázolják. Az iWay felmérése szerint azonban nem csak ezek bizonyulnak nagy népszerűségnek, hanem az olyan klasszikus figurák is, amelyeket talán Ön is jól ismer gyermekkorából.

Nem csak a fiúk körében kedveltek az olyan szuperhősök (Marvel szereplők), mint Batman, a Bosszúállók, Pókember, vagy éppen Superman. A fantasy szülte szereplőket a lányok is szeretik, de közöttük sokan vannak  Barbie, és a kedves kisállatok iránt rajongók is. A Hello Kitty játékok minden alkalomra megállják a helyüket, de hasonló nagy népszerűségnek örvend a kislányok körében A kis hableány, a 101 kiskutya, vagy az Oroszlánkirály is.

A televízióban rendszeresen műsorra kerülnek olyan klasszikus mesék is, mint a Vuk, a Süsü, Tom és Jerry, Micimackó, és számos Disney történet is. Mindegy, hogy társasjátékról van szó, plüssállatokról, vagy iskolai kiegészítőkről, az ilyen mesefigurákkal ellátott darabokkal biztosan nem lőhet mellé.

A legkisebbek Thomas a gőzmozdony rajongóinak számítanak, de Mikiegér, vagy a Szörny Rt. szereplői is hasonlóképp kedveltek. Az online rendelés minden kényelmét kihasználva elérhető áron juthat hozzá azokhoz a mesefigurás játékokhoz, amelyek már sok gyermek szobájában helyet kaptak. Születésnapra, névnapra, vagy éppen karácsonyra ideális választásnak bizonyulnak a mesefigurákat ábrázoló termékek.Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*