Milyen ékszert érdemes gyerekünknek vásárolni?

1 352 Megtekintés

Talán a gyerekek számára a legnehezebb az ékszervásárlás, hiszen sok szempontot kell figyelembe venni. Amennyiben kisebb a gyerek, úgy nagyon oda kell figyelni arra, hogy mennyire biztonságos az adott ékszer. A kicsik hajlamosak játszani az ékszerekkel, így például a fülbevalót az óvatlan pillanatban kikapcsolhatják majd a fülbevalót le is nyelhetik. Nagyon fontos az is, hogy az adott ékszer bőrbarát legyen, hiszen a kicsik egészsége fontos.

A megfelelő fülbevaló kiválasztása azért is fontos, mert a szülőknek így nem lesznek álmatlan éjszakáik a rossz választás miatt. A folyamatosan kikapcsolódó fülbevaló, a kényelmes fazon egyaránt fontos. Emellett csak olyan modellt érdemes választani, amely nem sebesíti ki a bőrét. Ma már nagyon széles kínálat közül lehet válogatni. A Schmuck Ékszernél az alap ékszerek mellett az egyéni elképzelések is érvényesülhetnek. Itt minden szülőnek lehetősége nyílik olyan fülbevalót választania, amely biztonsággal hordható. A stekkeres fülbevaló fazon, amely a bedugós ékszer nem minden gyermek számára jó, hiszen a fülük mögötti rész könnyen megsérülhet. Alvás közben a fülbevaló képes megsérteni a baba bőrét. Ezt csak a nagyobb gyerekeknek ajánljuk. A kicsiknek jobb, ha más, kimondottan babáknak való fazon mellett döntünk. A francia kapcsos fülbevaló egyre elterjedtebb a szülők körében, hiszen kényelmesen hordható és a ki és bekapcsolása is biztonságos. Ezt a fülbevalót különböző méretekben készítik, így lehetőségünk nyílik azt a méretet kiválasztani, amely pontosan jó gyerekünknek. Újszülötteknek a pici karikák viselése javasolt, hiszen a fülcimpát körbe veszik és nincsen egy kiálló része sem, amely megsérthetné a fülét. Ez tökéletes választás lehet, ha a kicsiket szeretnénk meglepni életük első ékszerével. A hátul kapcsos patentos fülbevalók is számításba jöhetnek, hiszen biztonságosak és kényelmesek is.

A biztonságos fülbevaló megvásárlása mellett továbbra is figyeljünk oda a kicsikre, hiszen nem csak ezen múlik, hogy ne történjen meg a baleset. Nagyon ügyes gyerekek vannak, akik szinte minden téren feltalálják magukat és nagyon könnyen kikapcsolják a fülbevalókat.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*