Mozizzunk a gyerekkel: Minyonok

3 243 Megtekintés

Egy újabb különösen jónak ígérkező animációs film, ami miatt érdemes fognunk a gyerekeket és beülni velük a Cinema Citybe, mert mi felnőttek és a legkisebbek is jól fogunk szórakozni a legújabb családi mozin.

Igazán izgalmasnak ígérkezik a mozikba kerülő új animációs film: a Minyonok.  Főszereplői, a kicsi vicces, halandzsa nyelven beszélő sárga lények már ismerősek lehetnek számunkra, a nagy  népszerűségnek örvendő Gru című animációs filmből, amelyben ők voltak a rosszhírű, ám igazából kedves és jószívű Gru jópofa segédjei.

A MINYONOK története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat – a T-Rextől Napóleonig – folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.

Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt… a kipusztulástól.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*