Nagykereskedésben is lehet otthoni klímaberendezést találni

502 Megtekintés

Nem csak a cégeknek érdemes szétnéznie az alfasonic.hu-hoz hasonló weboldalakon. A Panasonic otthoni termékcsaládját mindenkinek ajánljuk. Kültéri egységek, komplett klíma szettek érhetők el a széles termékkínálatban. Érdemes szétnézni itt is mielőtt meghozzuk a végső döntést. A minőségi Panasonic klímákkal minden család jól járhat. Ezeket a klímákat az otthonokban, de még a fűtéssel nem rendelkező nyaralókban is el lehet helyezni.

A Panasonic legújabb BE-sorozatú inverteres rendszereit nyaralókba is ajánlják, hiszen teljesen alkalmazkodik az igényekhez és távolról is vezérelhető. Ennek a klímának a segítségével még érkezés előtt be lehet fűteni a nyaralót és nem kell dideregve várni, amíg felmelegszik a nyaralós belső hőmérséklete. Az R410A hűtőközeggel ellátott légkondicionáló berendezés az egyik leghalkabb, így biztosak lehetünk abban, hogy nem fogja az éjszakai nyugalmunkat megzavarni. A komplett termékcsalád bármely helyszínen alkalmazkodik az igényekhez. A szélsőséges körülményekre tervezett légkondicionáló az üzemeltetés helyétől függetlenül vezérelhető, ezáltal igen nagy szabadságot nyújt tulajdonosának. A készülék segítségével nagy energiamegtakarítást lehet elérni, hiszen A+ és az Internet Control lehetősége is választható mellé. A világ bármely pontjáról beállítható légkondicionáló emellett a legalacsonyabb energiafogyasztást
garantálja. A nyomon követhető, távolról vezérelhető légkondicionáló oldalfali split klíma szett ezen felül még jól is néz ki, ezért tökéletesen illeszkedhet a modernebb lakások berendezéseihez is.

A Panasonic TZ/TE beltéri egység a legújabbak közé tartozik. A 799 mm széles egység akár egy ajtó fölé is felszerelhető. A klíma környezetbarát R32-gázzal üzemel. A klíma segítségével nagy energia megtakarítás érhetünk el, amelyhez vezetések vezérlő is választható. A készülék a legújabb PM2,5 légtisztító szűrőnek köszönhetően a mikroméretű vírusoktól is megvédi tulajdonosait. Működés közben hatékonyan távolítja el az allergén anyagokat és a beltérbe már csak a tiszta levegőt juttatja el. Az új Aerowings megoldás tulajdonképpen a két egymástól teljesen független lapátra utal, amelyek a koncentrált légáramlást biztosítják. A levegő ezeknek a lapátoknak a segítségével egyenletesen oszlik el minden helyiségben.Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*