PC játékok listája – mi jelenik meg 2014-ben?

2 647 Megtekintés

A PC játékok szerelmesei számára 2014 igazi kánaán, hiszen olyan újdonságok jönnek ki folyamatosan, amelyek hónapokig képesek lekötni a rajongókat. Íme a legfrissebb PC játék lista, mely segítséget jelenthet a választáshoz. Természetesen ha nem végeztél ki a tavalyi év kedvencei közül még valamit, akkor minden további nélkül válogathatsz az elmúlt időszak nagysikerű PC játékai közül is, hiszen a választék igen széles! Lássunk most néhány olyan fajtát, melyek garantáltan sokak tetszését elnyerik idén!

Ha nem szereted az állandó lövöldözést, és inkább megterveznél egy-egy rajtaütést, akkor a Wasteland 2 biztosan remek szórakozást biztosít majd. A Transformers filmek, vagy a Tűzgyűrű rajongói számára a Titanfall lehet a legjobb választás,  ugyanis hatalmas robotokat lehet birtokba venni a játék során, és azokkal legyőzni az ellenfeleket.

A Tom Clansy’s The Division látványvilágához hasonlót nehéz lenne találni a 2014-es év újdonságai között, érdemes kipróbálnod, csak arra vigyázz, hogy a játékmenetre is tudj figyelmi a kétségtelenül szenzációs grafika mellett!

Űrhajók és űrállomások várnak a Star Citizen választásakor, a márciusban megjelent Diablo III (!!!). pedig felülmúlja a korábbaiakban a szériától már megszokottat.  Az igazi kihívást keresők számára ajánlott a Dark Souls II. , mely során küzdelemben és harcban nem lesz hiány. Válaszd az idei év újdonságai közül bármelyiket is, a látvány biztosan magával ragad majd, hogy az izgalmas ütközetekről már ne is beszéljünk.

Forrás: pcjatekok.hu


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*