Sanoma eladás: nem ment volna jogi segítség nélkül

2 278 Megtekintés

Az utóbbi hónapokban sokat lehetett hallani a Sanoma eladásáról, melyet végül egy magyar milliárdos, Varga Zoltán befektető cége, a Central Fund Zrt. vásárolt meg. A Lakatos, Köves és Társai segíti az eladást (korábbi pályázatuk itt) , hiszen otthonosan mozog a vállalatok felvásárlásával és egyesítésével kapcsolatos jogi területeken.

A Sanomához egyébként az olyan nagysikerű médiavállalkozások tartoznak, mint például az Elle, a Cosmopolitan, vagy az Otthon női magazinok, a National Geographic, a Wellness, vagy a Praktika magazinok. A portfólióban szerepel például a Profession, a Hír24, a Startlap, vagy a Nők Lapja Café honlapok is, melyek sikerességéhez kétség sem férhet. Az eladás után az új tulajdonos szeretné a portfóliót átalakítani, valamint a költségstruktúrát optimalizálni, de megőrizve persze a kiépített erős brandekben rejlő lehetőségeket is.

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda egyébként kiemelt területként foglalkozik a befektetésvédelemmel, a fogyasztóvédelmi joggal, valamint a vitás kérdések rendezésében is jogi segítséget nyújtanak az ügyfeleknek.

Az ingatlanjogi, a pénzügyi jogi, valamint a telekommunikációt érintő jogi területen is kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtanak az iroda munkatársai, akik folyamatosan továbbképzik magukat, ezzel a legjobban szolgálva az ügyfelek érdekeit. A külföldi tapasztalatok és többek között az említett területeken szerzett gyakorlat mind amellett szólnak, hogy a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda kifogástalan szolgáltatást nyújt.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*