Sikerdíjas adatmentés? Van ilyen szolgáltatás Magyarországon.

2 861 Megtekintés

A számítógép mindennapjaink szerves részét képezi, melyen magánélettel és munkával kapcsolatban is rengeteg információt tárolunk. Legtöbben hajlamosak vagyunk ezek biztonsági mentéséről elfeledkezni, s a felmerülő problémával csak akkor szembesülünk, ha a merevlemez meghibásodik, nem működik megfelelően, s ennek következtében adatmentés válik szükségessé. A házilagos megoldások helyett célszerű azonban profikra bízni a feladatot, hiszen a megfelelő hozzáértésnek köszönhetően az elveszett, törölt adatok éppen úgy helyreállíthatóak, mint a sérült Windows miatt nem elérhetőek. 

A sikerdíjas adatmentés szolgáltatás ma már Magyarországon is elérhető, s iránta egyre nagyobb kereslet mutatkozik. Magánszemélyek és cégek részéről is természetes igény, hogy csak akkor kelljen fizetni, ha ezért valóban kézzel fogható eredményeket kaphatunk. Ezt a célt szolgálja a sikerdíjas adatmentés, mely kapcsán desktop merevlemezről, laptop winchesterről, ssd-ről, pendrive vagy flash memóriáról is megoldható az elveszettnek hitt adatok kinyerése.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát, s nincs ez másként a mindennapi PC használat során sem. Az értékes adatokat megéri kiírni DVD-re, vagy pendrive-ra másolni, hogy biztosan meglegyenek azok, s egy esetleges merevlemez sérülés ne jelentsen felesleges bosszúságot. Sokat tehetünk a Hard Disk Senintel program időnkénti futtatásával is, mely fényt derít az adatvesztésekért gyakran felelőssé tehető bad sectorokra. Amennyiben az ellenőrzés során ezek száma növekedni látszik, úgy célszerű minden fontos adatot lementeni a gépről, elkerülve az adatvesztés kellemetlenségeit.

 


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*