Szakáll ápolással és férfi frizurákkal foglalkoznak a barber csajok

1 197 Megtekintés

Nem találod az ideális hajformát? Elégedetlen vagy megjelenéseddel és új frizurát szeretnél magadénak tudni? A vonzó külső ma már a férfiak számára is nagyon fontos, hiszen pontosan tudják, hogy ezen a magabiztosság és a mindennapi sikerek múlhatnak. Az ideális hajviselet azonban többről szól, mint pusztán arról, hogy hajnyírót ragadunk és húsz perc múlva kész is a végeredmény. A férfi fodrászat az igazán profi szakemberek számára egyfajta művészet, hiszen minden fejformából, arcberendezésből mást és mást lehet kihozni.

 

Az A76 borbélyszalon Barber királynői mindent bedobnak, amitől egy férfi fodrászat jó lehet. A remek társaság és a hangulatos helyszín csak egy dolog, de mindezekhez kimagasló színvonalú tudás is társul. A fiatalos, lendületes csapat nap mint nap azon munkálkodik, hogy a férfi megkaphassa azt a fajta törődést, amit csak egy nívós fodrászattól várhat el. Szakáll nyírással, vagy fodrászattal egy sor szolgáltató várja a vendégeket, de sokszor olyan tényezők is döntőek a választásnál, mint a kapott szolgáltatások és az, mennyire érzed jól magad.

 

Imádod a kézműves sört? Te akarsz a legjobban kinézni a hétvégi party-n? Esetleg már meg is van kiszemelted, akit mindenképpen el akarsz varázsolni férfias megjelenéseddel? Miért ne hoznád ki a legtöbbet magadból, ha ebben vérbeli profi csajok igyekeznek segíteni? Az igazán jó férfi fodrászat nem csak szakértelmet nyújt, hanem valamiféle sajátos hangulatot és miliőt, amelyben úgy érezheted magad, mintha havercsajohoz térnél be egy jó dumálásra és persze egy elképesztően menő frizura megvalósítására.

 

A tökéletes hajviselet megtalálása nem egyszerű feladat, de profik kezei között gond nélkül megvalósítható az. A minden korábbinál divatosabb szakáll esetében is készségesen állnak a szakemberek rendelkezésedre, és annak ápolásában is hasznos tanácsokkal szolgálnak. Felejtsd el azokat a fodrászatokat, ahol feszengve ülsz a székbe, és csak remélni mered, átment a fodrász számára mindaz, amit viszont szeretnél látni frizuraként! Igényes helyszín, hangulatos tér, jófej társaság és minden ízében profi végeredmény várnak!


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*