Szennyvíztisztítás otthon? Könnyen megoldható!

1 584 Megtekintés

Hallott már a biológiai szennyvíztisztító berendezésekről? A megoldás kitűnő alternatívát kínál minden olyan esetben, amikor nem áll rendelkezésre központi szennyvíztisztító telep, vagy annak alkalmazása csak magas költségekkel lehetne elérhető. Az Asio szennyvíztisztító rendszerek családi házak, éttermek, társasházak és apartmanok szennyvíz tisztítására éppen úgy alkalmasak, mint nagyobb lakóparkok és panziók esetén. Kevesen tudják, de a megfelelő kapacitással rendelkező rendszer akár nagyobb ipari létesítmények, kistelepülések vagy egyes településrészek szennyvizeinek tisztítását is tökéletesen meg tudja valósítani.  A mechanikus tisztítás, a biológiai fokozat és az iszapgazdálkodás együttesen gondoskodnak arról, hogy a szennyvíz  tisztítása kifogástalan végeredménnyel  záruljon.

 

Természetesen a biológiai szennyvíztisztítás esetén is nagyon fontos, hogy az adott terület megfeleljen a jogszabályoknak és a helyi hatóságok által előírtaknak. Egy ilyen rendszer tulajdonképpen nem más, mint egy zárt térben elhelyezkedő tisztító rendszer,amely különálló egységekben végzi a szennyvíz kezelését és tisztítását.  A beépítés a hengeres és szögletes kialakításnak köszönhetően kifejezetten egyszerű.  Ennek ellenére nagyon fontos, hogy mindig hozzáértő csapatra bízzuk a telepítést, amely cég egyúttal a hatósági engedélyezési eljárást is elvégzi.

 

A szennyvíztisztító berendezés a konkrét funkcionáláson túl olyan előnyökkel jár, melyek egyértelműen a használata mellett szólnak.  A tökéletes hő és hangszigeteléssel ellátott rendszerek időtálló anyagból készülnek és gondoskodnak a szaghatás semlegesítéséről is. Sokak számára fontos szempont az ár, s a rendszer ilyen tekintetben is maximálisan beváltja a hozzáfűzött reményeket. A berendezés kiépítésének fontos feltétele, hogy a hálózatos víztől egy különálló vízvezeték rendszer kiépítésre kerüljön. A megoldásnak köszönhetően a vízfogyasztás körülbelül 50 százalékkal csökkenthető a nap folyamán, ami költségek kapcsán sem elhanyagolható tényező.

 

A házi szennyvíztisztító korszerű segítséget jelent mindazok számára, akik fontosnak tartják az ingatlan energia hatékony üzemeltetését, a havi kiadások minimalizálását, és a környezet minél kisebb szinten történő terhelését. A tapasztalatok szerint egyre többen teszik le a voksot a hasonló megoldások mellett, hiszen a megfelelő kiépítéssel hosszú éveken át üzemelő, és valóban hasznos segítséget kaphatunk a szennyvíz tisztítására.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*