Szerver bérlés olcsón: mik a buktatók?

1 994 Megtekintés

Hála a szerverbérlés lehetőségének hozzájuthat az Ön számára szükséges eszközhöz anélkül, hogy nagyobb kezdeti beruházásra lenne szükség. Ez kiemelt jelentőséggel bír sokak számára, de a DoclerNet szakértői szerint is érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy a választáskor ne csak az árakat, hanem a mögötte levő szolgáltatásokat is megismerje. A meglepően alacsony árak sokszor olyan hátrányokkal járnak, melyek miatt nem biztos, hogy érdemes a takarékos megoldást választania.

A minőségi szerverbérlés lehetősége magában foglalja a megbízhatóságot, és a 24 órás rendelkezésre állást. Legyen szó javításról, karbantartásról, alkatrészcseréről, vagy a szerverek monitorozásáról, a hozzáértő szakemberek mindig tudásuk legjavát nyújtják, ráadásul az Ön által megfizetett díjakon felül ezért nem kell fizetnie. Egy olcsóbb kategóriás szolgáltatás esetében nem csak az fordulhat elő, hogy az ügyfélszolgálat nem érhető el mindig, de az esetleges karbantartás, javítás gyorsasága is hagyhat maga után némi kívánnivalót.

 Természetesen az sem mindegy, hogy a szerver elhelyezés hol történik. A biztonság legalább olyan fontos szempont, mint az elektromos hátteret, valamint a klimatizálást lehetővé tevő minőségi szolgáltatást nyújtó szerverterem. Ha ilyen helyen szeretné szerverét elhelyezni, a szünetmentes áramellátással, kifogástalan színvonalon üzemelő helyszín javasolt, melynek természetesen megvan a maga költsége. Amennyiben tehát egy alacsonyabb árkategóriás szolgáltatás mellett teszi le voksát, könnyen lehet, hogy e területeken hiányosságokat tapasztal majd.

 A korábbiakban már említettük a meghibásodást, mely esetében egy magára adó cég maximum hatvan percen belül elhárítja a problémát, valamint szükség esetén csereszervert is biztosít az ügyfelek számára. A gyorsaságnak, a megbízhatóságnak és az ügyfélkozpontúságnak olyan értéke van a területen, amelyért megéri többet fizetni.Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*