Vettél már részt szilveszteri sétahajózáson?

874 Megtekintés

Igazán meg tudja adni az újév kezdőhangját egy szilveszteri sétahajózás. Az év utolsó éjszakájára jobb programot el sem lehetne képzelni, mint egy romantikus hajókázást kedvesünkkel. A különleges fogások, a korlátlan italfogyasztás természetesen mindenkinek jár. A felejthetetlen panoráma, amely a Duna-parton fogadja a vendégeket, már megkoronázza ezt az estét. A Duna hullámain ringatózó hajó, a különleges vacsora nem mindennapi szilveszteri programot ígér. A szilveszteri hajókázás a Jászai Mari térről indul és 21 órakor kezdődik.

A 2018-as év utolsó napját egy hajó fedélzetén búcsúztathatjuk és természetesen az új év első napját is itt köszönthetjük. Korlátlan italfogyasztás, ízletes svédasztalos vacsora és a 80-90-es évek slágerei várják a vendégeket. Ha úgy érezzük, akkor egy baráti társasággal is a haj fedélzetére léphetünk, így nem csak kedvesünkkel, hanem közeli barátainkkal is tökéletes szilveszteri programot tölthetünk el együtt. A kivilágított Budapestben egész este gyönyörködhetünk a hajó korlátjának támaszkodva és a több száz tűzijátékot is gondtalanul végig nézhetjük. Nem kell számolnunk a tömegnyomorral sem, tökéletes lesz a kilátás. A jegyek a megvásárlás dátumától függően 29 990 és 39 990 Ft között váltakoznak, így érdemes már jó előre gondoskodni a belépőkről.

Éjfélkor a hajón pezsgőt és éjféli menüt is felszolgálnak valamint a Retro buli is garantált. A szilveszteri menüsorban olyan ételeket kóstolhatunk meg, mint például a magyaros vegyes ízelítő, amelyben isteni füstölt mangalica sonka is lesz. A kakukkfűvel pácolt etyeki gomolya, különleges védett nem nemzetközi sajtok, mézes és almás céklasaláta, snidlinges burgonyasaláta, az elmaradhatatlan újévi korhelyleves. A meleg ételek között találhatunk háztáji disznótorost, pince pörköltet, pezsgős brokkolis csirkeragut, zöldséges currys vörös lencseragut. Egy ilyen menüt kár lenne bárkinek is kihagynia. Bízunk abban, hogy sokan választják ezt a különleges szilveszteri programot. A budapesti szilveszter egy sétahajón eltöltve szuper kikapcsolódásnak ígérkezik.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*