Voltál már egy gengszter barber shop-ban?

570 Megtekintés

A főváros utcáin számos férfi fodrászatra bukkanhatsz. Olyat azonbancsak egyet találhatsz, amelyik igazi időutazást ígér. A stílusosan berendezett barber shop nem csak prémium kategóriás szolgáltatással várja a vendégeket, hanem egyfajta különleges élménnyé is teszi az ott töltött időt.

Budapesten már olyan barberhez is betérhetsz, ami úgy néz ki, mint egy 20-as évekbeli gengszter rejtekhely. Mindig rajongtál a gengszter filmekért? Különös vonzódást érzel az antik holmik iránt?Esetleg szívesen pózolnál az Instán egy Thompson gépfegyver társaságában? A szesztilalom, a whiskey, a szivar és a keménykalap időszakát idézi az a szalon, amely kifejezetten a férfiak ízlésének megfelelően lett kialakítva.

Egy profi férfi fodrászattól nem csak azt várja el az ember, hogy profi végeredmény szülessen. A hajvágás, hajfestés mellett szakálligazítással, szakállfestéssel és ősz hajfedéssel is várják a szakemberek azokat, akik többet szeretnének kapni egy fodrászlátogatástól a konkrét hajvágásnál. Huppanj le a kanapéra, fogyassz egy whiskey-t, és add át magad a hamisítatlan gengszter hangulatnak. Minden férfiban ott él az a vagány, stílusos én, ami a régi korokra időnként oly jellemző volt.

A szakemberek egyébként abban is nagy segítséget tudnak nyújtani, hogy megtaláld saját stílusod akár a hajviselet, akár a mostanság igen divatosnak számító szakáll területén. Ha ezek rendben vannak egy férfinál, az nagymértékben hatással van a mindennapi magabiztosságra. Ez pedig, valljuk be, férfiként nélkülözhetetlen az érvényesüléshez, a magánéleti és a karrier kapcsán elértekhez.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a különleges helyszínek egyre inkább keresettek a vendégek részéről. A fodrásznál tartózkodás ilyenkor nem csak egy kötelezően letudni kívánt feladat, hanem igazi élmény, melyhez esztétikai és akár kulináris élmények is társulnak. Add át magad a stílusos enteriőr teremtette hangulatnak, és arra az órára a gengszterfilmek világában érezheted magad. A mindennapokból való ilyen kiszakadás új energiákkal tölthet fel, ennek előnyeit pedig az energikusságon és az önbizalom alakulásán garantáltan megtapasztalhatod majd. Fedezd fel a gengszter barber shop kínálta lehetőségeket és találd meg a hozzád illő stílust!  Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*