Wellness termékek, hogy jól érezd magad!

2 950 Megtekintés

A jó közérzet és a tökéletes megjelenés bármelyik életkorban elérhető cél, csak az elhatározásunkon múlik, hogy meg tudjuk-e valósítani. Hinnünk kell abban, hogy sikerülni fog, ilyen egyszerű az első lépés. Mindehhez szükséges új étkezési szokásokat bevezetnünk, éhezés helyett egészséges táplálékok fogyasztásával elérni a vágyott testsúlyt és persze az életünk részévé tenni a sportot.

Az Oriflame Wellness termékei ehhez nyújtanak nekünk segítséget. A The Wellness Breakfast – A Wellness reggeli 100 %-ban természetes összetevőkből készült italpor,mely fedezi a szükséges napi tápanyagmennyiséget, alacsony a szénhidrát tartalma, Omega 3 zsírsavat és antioxidánsokat tartalmaz, melyek jótékonyan hatnak a szív- és érrendszerre, az agy és az izmok működésére.

Az egészséges és testsúlycsökkentő ebéd részeként fogyaszthatóak a Wellness- levesporok, melyek szója fehérjét, borsó proteint és burgonyafehérjét tartalmaznak, nem csak finomak, de táplálóak is. A nassolás kedvelőinek sem kell lemondaniuk az élvezetről, hiszen a Wellness- szeletek kiváló nassolnivalók. Alacsony a szénhidrát- és kalóriatartalmuk, viszont gazdagon tartalmaznak fehérjét és teljes kiőrlésű rostokat.

Étrend kiegészítő kapszuláik között találhatunk személyre szabottan a saját szükségleteinknek megfelelőt. Wellness Kids multivitamin és ásványi anyagok étrend kiegészítő rágótabletta a gyerekeknek, L- cisztein tartalmú étrend kiegészítő a hajhullás mértékének csökkentésére és a köröm erősítésére, multivitamin és ásványianyag kapszula külön a férfiak és külön a nők igényeinek kifejlesztve.


Kommentelni itt lehet!

Az email címe nem fog látszódni.


*